![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/06/recept-10465-1240x821_w.jpg)
-
Вигляд10
15 хв.
2 порції
Коул Слоу – це капустяний салат з іншими овочами та заправкою на основі вершків або майонезу. Пропоную приготувати його з капусти з йогуртом – прекрасний дієтичний варіант на кожен день. А завдяки гарному відтінку він прикрасить і святковий стіл!
складові
-
Червонокачанна капуста –
300 г -
Морква –
150 г -
Йогурт –
5 ст.л. -
Діжонська гірчиця –
2 ч. л. -
Цукор –
1 ч. л. -
Сіль –
0,5 ч. л. -
Спеції та приправи –
1 ч. л.
Покроковий рецепт приготування
Наріжте капусту якомога дрібніше і натріть моркву на великій тертці.
Змішайте овочі і трохи відіжміть їх руками. Злийте зайвий сік.
![Салат «Коул Слоу» з червонокачанної капусти – фото приготування рецепту, крок 2 Салат «Коул Слоу» з червонокачанної капусти – фото приготування рецепту, крок 2](https://i.lefood.menu/wp-content/uploads/w_images/2021/10/recept-10465-shag-2-572x379_w.jpg)
Змішайте йогурт, діжонську гірчицю та всі спеції.
![Салат «Коул Слоу» з червонокачанної капусти – фото приготування рецепту, крок 3 Салат «Коул Слоу» з червонокачанної капусти – фото приготування рецепту, крок 3](https://i.lefood.menu/wp-content/uploads/w_images/2021/10/recept-10465-shag-3-572x379_w.jpg)
Заправте цією заправкою салат та подавайте до столу.
![Салат «Коул Слоу» з червонокачанної капусти – фото приготування рецепту, крок 4 Салат «Коул Слоу» з червонокачанної капусти – фото приготування рецепту, крок 4](https://i.lefood.menu/wp-content/uploads/w_images/2021/10/recept-10465-shag-4-572x379_w.jpg)
Leave a Review